Skip to content
reviews Balloo 26C • 9458 TB Balloo •

Premium merken voor een premium beleving.

Tylö: de crême de la crême in sauna en stoombaden.

Tylö is de grootste fabrikant op het gebied van sauna- en stoomproducten in het topsegment. Met een fabriek van 26.000 m2 heeft Tylö de complete productielijn onder één dak. Ook de saunakachels en stoomgeneratoren komen uit de eigen fabriek; van buis tot verwarmingselement en van verwarmingselement tot saunakachel of stoomgenerator. Dit productieproces wordt uitgevoerd door geavanceerde robots en uiterst bekwame vakmensen. Nederland heeft via Sauna & Stoom een excusief importeurschap van Tylö. Daarmee is de geavanceerde Zweedse techniek bereikbaar voor jouw project, of je nu een consument bent of een professional.

Tylö website

Sundance®: de Mercedes onder de spa’s.

Een veel te lange vergadering, vermoeide spieren na het sporten, rommelige kinderverjaardag, drukke avondspits of gewoon meer tijd met je partner? Vergeet even alles om je heen in je eigen Sundance® Spa. De ultieme manier om even tot jezelf, óf tot elkaar te komen. Met een Sundance® Spa haal je niet zomaar een spa in huis. Want met de aanschaf van iedere Sundance® bezit je een spa uit het topsegment, met een prachtige afwerking en indrukwekkende prestaties. Unieke functies zoals de krachtige Fluidix® Jets, het SmartTub™ systeem en CLEARRAY Active Oxygen™ Water Management geven je de beleving die bij een spa uit het topsegment hoort.

Sundance website

Hetki: de authentieke Finse buitensauna.

Het leven wordt alsmaar drukker. In de warmte van de sauna vergeet je die drukte. Een echte Finse blokhutsauna biedt saunagenot op zijn best. Maak kennis met de Hetki-sauna! Als bouwmateriaal voor onze sauna’s gebruikt Hetki dicht vezelige, langzaam groeiende sparren uit de bossen van Noord-Finland. Vurenhout is bijzonder geschikt voor sauna’s. Het is een duurzaam, ecologisch, veilig en natuurlijk materiaal. Finland heeft 5,5 miljoen inwoners en er zijn naar schatting 3,2 miljoen sauna’s. Over saunaën en sauna’s weten ze bij Hetki dus wel het een en ander. Die kennis hebben zij geërfd van hun voorouders, voor wie de sauna een heilige bron van welzijn was. En jij kunt een Hetki buitensauna kant en klaar geleverd krijgen in je tuin!

Hetki website

Helo. 100 jaar Fins vakmanschap.

“Löyly”, het Finse woord voor het opgieten van water op de hete stenen in een sauna, verrijkt een saunabad met omhullende stoom. Met Helo heaters word je omarmd door een zachte en subtiele stoom, die verder versterkt kan worden met geuren, zoutstenen of verse berkenbladeren. Helo heaters zijn hoogwaardige ambachtelijke producten, al meer dan 100 jaar met de hand geproduceerd in Finland. Trouw aan hun Finse oorsprong bieden ze jou de mogelijkheid om een eigen Finse thuissauna te hebben.

Helo website

SwimLife. Tegen de stroom ingaan
voelde nog nooit zo goed.

Swimlife is het neusje van de zalm op het gebied van zwemspa’s. Ontspan in de ergonomisch gevormde stoelen en zet de hydrotherapie-jets aan voor een verkwikkende spa-ervaring die pijn en klachten verlicht. Of gebruik het krachtige jet-systeem voor een uitgebalanceerde oefenroutine of intensieve workout, door een waterstroom te creëren waar je tegenin kunt lopen, joggen of zwemmen.

Swimlife website

Niveko. Voelt als gegoten.

25 jaar ervaring, 70 gekwalificeerde medewerkers, meer dan 450 zwembaden die elk jaar nieuw worden gebouwd. Sinds de oprichting is Niveko vertrouwd en populair geworden bij klanten uit heel Europa. Door systematisch de trends te volgen en de allernieuwste technologie te gebruiken, is Niveko het synoniem geworden voor kwaliteitszwembaden zonder compromissen.
De goede reputatie van Niveko en haar toewijding zorgt ervoor dat hun zwembaden altijd perfect zijn en voldoen aan alle vereisten voor kwaliteit, ontwerp en de verwachtingen en behoeften van de eigenaar.

Niveko website

Bossini. Italiaans design in je tuin.

Bossini combineert de elegantie en strakke afwerking van Italiaans design met het compromisloze bedieningsgemak van (buiten)douches. Stuk voor stuk kunstwerkjes om te zien en van een uitstekende kwaliteit.

Bossini informatie

© 2024 Sauna & Stoom

© 2024 Sauna & Stoom

Back To Top