Skip to content
reviews Balloo 26C • 9458 TB Balloo •
Vorige
Volgende
Tips aanschaf zwemspa

Je kunt er gebruik van maken wanneer je wilt, hoeft geen rekening te houden met de openingstijden van het plaatselijke zwembad en je kunt nog eens vrienden uitnodigen voor een pool party, inclusief cocktails. We hebben het over de luxe van een eigen zwemspa.

Ga je regelmatig naar het zwembad om baantjes te zwemmen? Zou je dat ook graag thuis willen doen? Een zwemspa van Sauna & Stoom geeft je de mogelijkheid om op een relatief klein oppervlakte kilometers te zwemmen. Bij wijze van dan. Je maakt in ieder geval flinke meters door de tegenstroom in de zwemspa. Goed voor de ontspanning en voor de conditie!

Praktische zaken bij aanschaf zwemspa

Laten we eerlijk zijn: het is natuurlijk ook een mooi gezicht, zo’n privézwembad in de tuin. En ook de kinderen kunnen zich er uren vermaken. Maar laten we beginnen bij het begin, want zo’n zwemspa staat er niet zomaar. Daarom informeren we je even, over de dingen waar je aan moet denken en over de zaken waar wij je mee kunnen helpen.

Energiekosten zwemspa

De meeste mensen plaatsen hun privézwembad buiten, maar als je genoeg ruimte hebt kan een zwemspa natuurlijk ook binnen geplaatst worden. In beide gevallen informeren we je graag over de energiekosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de plaatselijke energieprijs, het model en van hoe vaak je de zwemspa gebruikt. We kunnen van te voren een persoonlijke berekening voor je maken, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Ook iets om van te voren bij stil te staan: is er genoeg stroomvoorziening op de plaats waar je je zwemspa wilt plaatsen, of zullen we dit voor je aanleggen?

Plaatsing zwemspa

Waar in de tuin wil je de zwemspa plaatsen? Denk daarbij aan privacy: kunnen buren of voorbijgangers makkelijk de tuin inkijken, of is alles goed beschut? Maar ook: staat de zwemspa niet vlak onder bomen? Blaadjes die in de zwemspa vallen zijn goed weg te halen, maar het scheelt in onderhoudstijd als je dit niet hoeft te doen. Natuurlijk kun je je zwemspa ook bedekken op de momenten dat je hem niet gebruikt. Heb je geen idee waar je de zwemspa in je tuin wilt plaatsen? Dan kunnen we door onze samenwerking met John Koomen Tuinontwerp & Advies een mooie plek aanleggen, zodat de zwemspa goed tot zijn recht komt.

Onderhoud zwemspa

Vind je het mooi als de zwemspa gelijk is aan de grond, of wil je liever dat zijkanten zichtbaar zijn? Ook iets om bij stil te staan. Het is in ieder geval belangrijk dat er wel ruimte is voor onderhoud. Het onderhoud kost weinig tijd, maar wil je alleen maar puur genieten? Dan kun je bij ons ook een onderhoudscontract afsluiten.

Wil je meer weten over de aanschaf van een zwemspa? Neem contact met ons op of kom gezellig op de koffie in onze showroom in Balloo. Dan geven we advies op maat.

Redactie Sauna & Stoom

© 2024 Sauna & Stoom

© 2024 Sauna & Stoom

Back To Top