Skip to content
reviews Balloo 26C • 9458 TB Balloo •
Vorige
Volgende
Vakantietips in eigen wellness

Blijf je deze zomer thuis? Haal dan het maximale uit je huis, tuin en uit je zwembad. Met je eigen huis als wellness resort krijg je sowieso elke dag dat heerlijke vakantiegevoel. Je hebt alles bij de hand en met mooie, zomerse dagen is je eigen zwembad natuurlijk heerlijk om in te vertoeven.

Vakantie in eigen tuin

Je tuin is absoluut een ideale plek om de mooie, zomerse dagen in door te brengen. Wil je tijdens deze weken tijd steken in je gezin, maar ook genieten van je wellness producten? Dat kan. Gewoon een beetje combineren gaat al gauw én is makkelijk en leuk.

Finse dag met de traditionele sauna

Plan een Finse of Scandinavische dag. De traditionele sauna is van oorsprong Fins en als je eten, drinken en accessoires in huis haalt die bij dit land horen is je sauna beleving helemaal compleet. Bovendien leuk voor de kinderen: met traditionele Finse kleding vermaken zij zich ook prima. Dit geldt natuurlijk ook voor andere wellness producten en de oorsprong daarvan. Heb je een stoombad? Organiseer dan een Turkse dag. Of ga helemaal terug in de tijd en doe een Romeinse dag. Het is niet alleen leuk; de voorbereidingen zijn ook nog eens educatief.

Kamperen in je eigen wellness resort

Je kunt er natuurlijk ook een compleet weekend van maken. Slaap met het hele gezin in de buitenlucht onder een heldere sterrenhemel of zet een tentje op in eigen tuin. Niks zo lekker als wakker worden in de buitenlucht en direct het zwembad in kunnen springen. Organiseer een picknick en een barbecue Als je het echt goed wilt doen, schakel dan alle telefoons en laptops uit. Zal even lastig zijn in het begin, maar het went snel. Ervaar hoeveel rust het geeft om een heel weekend alleen met je gezin bezig te zijn en de rest gewoon even de boel te laten. Wedden dat jullie na zo’n weekend een hechtere band hebben als gezin?

Meer weten over wellness producten voor in je tuin? Kom langs in onze showroom in Balloo. We geven je advies op maat!

Redactie Sauna & Stoom

© 2024 Sauna & Stoom

© 2024 Sauna & Stoom

Back To Top