Skip to content
reviews Balloo 26C • 9458 TB Balloo •
Volgende
Gezondheidsvoordelen jacuzzi

Ontspannen in je eigen whirlpool is natuurlijk ronduit fijn. Iets praktischer gezien is het gebruik kunnen maken van je whirpool wanneer je maar wilt ook niet verkeerd. Zeker niet als je omgeven bent door een wellnesstuin met heerlijk geurende bloemen en planten én mooie verlichting. Het is belangrijk om regelmatig te ontspannen naast een drukke baan en een whirlpool kan je daarbij helpen. Als je zelf regelmatig gebruik maakt van een whirlpool, of spa of jacuzzi zoals het ook wel genoemd wordt, kun je meepraten over de gezondheidsvoordelen.

Ontspannen in de jacuzzi, spa of whirlpool

Ontspanning heeft iedereen nodig. Na een drukke dag is het dan ook heerlijk om even helemaal weg te zakken in je whirlpool. Onze spa’s zijn voorzien van hydromassagejets die je spieren los masseren terwijl je heerlijk ontspant. Bovendien geeft het geluid van kabbelend water in combinatie met de frisse buitenlucht sowieso al rust. Lekker wijntje erbij en je kunt er weer helemaal tegenaan.

Hydromassage

Door het stromende, warme water herstelt je lichaam sneller. De bloedcirculatie verbetert, waardoor de spieren meer voedingsstoffen krijgen. Voor sporters werken de hydromassagejets preventief tegen blessures én het werkt tegen de pijn van artritis. Bovendien ga je door het warme water zweten en dat is goed om afvalstoffen snel uit het lichaam te verwijderen. Belangrijk: wel genoeg blijven drinken.

Betere nachtrust

Door de ontspannende werking van een jacuzzi, spa of whirlpool is de geest scherper en bovendien is het door die ontspanning makkelijker om het hoofd leeg te maken aan het eind van de dag. Het is bekend dat het regelmatig gebruik maken van een jacuzzi goed is voor de nachtrust. Heel fijn dus om gebruik te maken van je whirlpool vlak voordat je  gaat slapen.

Wil je meer weten over wat een Sundance Spa voor je kan betekenen? Kom langs in onze showroom in Balloo.

© 2024 Sauna & Stoom

© 2024 Sauna & Stoom

Back To Top