Skip to content
reviews Balloo 26C • 9458 TB Balloo •
Vorige
Wellness in je eigen Tylö sauna

Een sauna bij jou thuis. Klinkt dat goed? Nu het nieuwe seizoen weer begonnen is staan er voor veel mensen nieuwe uitdagingen voor de deur: een nieuw schoolseizoen voor de kinderen, misschien nieuw werk? In ieder geval weer een nieuwe herfst, met de eerste echte koelere, druilerige dagen. Niets zo lekker dan even lekker wegdromen in de warme sauna na zo’n dag en daarna heerlijk gaan slapen.

Het gemak van een Tylö sauna thuis

Zeker als je lange dagen maakt is het heerlijk om niet meer de deur uit te hoeven als je ’s avonds thuiskomt. Als de kinderen op bed liggen kun je dan samen of alleen genieten van de rust in je eigen sauna. Dit kan een traditionele Finse sauna zijn, of een infraroodcabine. Net wat jouw voorkeur heeft.

Buitensauna of binnensauna

Het is mogelijk om een sauna in je tuin te plaatsen. Ten eerste staat het erg leuk, zo’n houten huisje in de tuin. Ten tweede kun je dan, net als de Finnen, direct vanuit de sauna de frisse buitenlucht inlopen en weer goed afkoelen. Wil je liever binnen genieten van je sauna? Geen probleem. Onze Tylö sauna’s maken we voor jou op maat, zodat je in je eigen badkamer kunt genieten.

Gezondheid en de sauna

Met de verandering van het seizoen is het altijd prettig om wat beter om je gezondheid te denken. Als iedereen weer aan het werk is en op school zit is een verkoudheid zo verspreid en dat kun je beter voor zijn. Een paar keer per week de sauna gebruiken helpt je met het opbouwen van een goede weerstand en zo kun je die vervelende griep net te slim af zijn. Daarnaast is het natuurlijk sowieso belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Zorg ervoor dat je genoeg vitaminen binnen krijgt, drink genoeg water en beweeg voldoende. Zo zorg je ervoor dat je je gezond en fit voelt.

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een sauna bij jou thuis? Je bent altijd welkom in onze showroom in Balloo voor persoonlijk advies en heerlijke koffie.

Redactie Sauna & Stoom

© 2024 Sauna & Stoom

© 2024 Sauna & Stoom

Back To Top