Skip to content
reviews Balloo 26C • 9458 TB Balloo •
Vorige
Volgende
Kiezen voor een infraroodsauna?

Kiezen voor een infraroodsauna of voor een traditionele sauna? Dat is geheel afhankelijk van je eigen voorkeur. In een traditionele Finse sauna wordt de lucht opgewarmd, in een infraroodsauna wordt je lichaam warm door de infraroodstraling. Wat kan dit voor jou doen?

Spierherstel met infraroodstraling

Doordat de infraroodstraling in de huid dringt worden je spieren warm. Hierdoor wordt de doorbloeding van de spieren gestimuleerd en dit heeft als gevolg dat spieren sneller herstellen; afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Daarom is het heel fijn om na het sporten gebruik te maken van de infraroodcabine. Daarnaast werkt het ook preventief tegen spierpijn.

Temperatuur infraroodcabine

Vind je de lucht in een traditionele sauna te benauwend, dan is de infraroodsauna wellicht wel iets voor jou. De temperatuur ligt lager en omdat niet de lucht, maar je lichaam opgewarmd wordt is het een ideale sauna voor mensen die de traditionele sauna als te benauwend ervaren.

Gezondheidsvoordelen infraroodsauna

De infraroodcabine werkt niet alleen goed tegen spierpijn, ook mensen die last hebben van gewrichten kunnen geholpen zijn bij het regelmatig gebruik maken van de infraroodcabine. Dit komt doordat de algehele bloeddoorstroming verbetert door de warmte.

Ontspannen in de infraroodcabine

Naast deze voordelen voor spieren en gewrichten werkt de infraroodcabine ook ontspannend. Doordat je zweet verwijdert het lichaam afvalstoffen en voelt je je niet alleen fris, je ziet er ook gezond en fris uit.

Geuren infraroodsauna

Vind je de geuren in de sauna ook altijd zo lekker? Deze zijn ook verkrijgbaar voor de infraroodsauna. Zodat je ook je huis heerlijk naar een wellnessresort kan laten ruiken en helemaal kunt ontspannen. Je vindt de geuren die wij verkopen van Camylle in onze webshop.

Wil je meer weten over de voordelen van een infraroodsauna voor bij jou thuis? Neem dan contact met ons op, of kom langs in onze showroom.

Redactie Sauna & Stoom

© 2024 Sauna & Stoom

© 2024 Sauna & Stoom

Back To Top