Skip to content
reviews Balloo 26C • 9458 TB Balloo •
Vorige
Volgende
Tips aanschaf stoomcabine

Een stoombad of stoomcabine brengt rust en ontspanning. Door de zuiverende werking zie je er weer stralend uit en bovendien vermindert het pijn en stress. Heerlijk als je na een lange dag thuiskomt, om alles even aan de kant te zetten en dat moment voor jezelf te pakken. Waar moet je op letten bij de aanschaf van zo’n stoomcabine?

Grootte van de stoomcabine

Wil je met je hele gezin genieten of zit je liever alleen in je stoombad? Dat heeft invloed op de grootte van de cabine. Vrij bewegen in je eigen wellnessruimte is natuurlijk belangrijk. Let er daarom op dat dat mogelijk is in de stoomcabine en denk van tevoren na over hoeveel personen er tegelijk gebruik van zullen maken. Heb je in je badkamer niet zoveel ruimte? Dan kunnen we kijken of we je douche of bad kunnen combineren met de stoomcabine. Er zijn verschillende mogelijkheden en we vinden altijd wel een passende oplossing.

Gebruiks- en onderhoudsvriendelijke stoomcabine

Met een paar drukken op de knop genieten? Wel zo handig. De bedieningspanelen van Tylö zijn erop gemaakt om het je makkelijk te maken. En door een ecoschakelaar aan te brengen wordt er geen onnodige energie verspild en bespaar je op de gebruikskosten. Let op het vermogen van de stoomgenerator. Als je elke keer snel wilt genieten is het handig als dit vermogen hoog ligt, zodat je niet zo lang hoeft te wachten tot de cabine de goede temperatuur heeft. Stoomgeneratoren maakt Tylö zelf, waardoor je verzekerd bent van de Tylö kwaliteit.

Een stoomcabine die goed schoon te houden is, is belangrijk. Let erop dat je overal bij kunt, dat er geen rare hoekjes zijn waar kalk in kan blijven hangen en dat het materiaal makkelijk te reinigen is.

Extra genieten in je stoomcabine

Wil je puur genieten? Je ogen dichtdoen in stilte en even nergens meer aan denken? Of wil je juist een rustgevend achtergrondmuziekje en een juiste lichtval? Er zijn verschillende mogelijkheden. Een waterdichte radio bijvoorbeeld. Maar ook de verlichting hoort hierbij. Denk goed na over wat je graag zou willen gebruiken. Zacht licht werkt rustgevend en Tylö heeft speciale spots die specifiek ontworpen zijn voor gebruik in een stoombad, zodat je precies de sfeer krijgt die je wilt.

Denk ook aan veiligheid. De deur van een Tylö stoomcabine is gemaakt van veiligheidsglas. Bovendien zorgen magnetische strips ervoor dat de deur goed sluit en er geen warmte verloren gaat.

Wil je meer informatie of in het echt zien waar we het over hebben? De koffie staat altijd voor je klaar in onze showroom in Balloo. We geven je graag advies op maat. Van alles op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Redactie Sauna & Stoom

© 2024 Sauna & Stoom

© 2024 Sauna & Stoom

Back To Top