Skip to content
reviews Balloo 26C • 9458 TB Balloo •
Vorige
Volgende
Mindfulness en bubbels

Samen met je kinderen in de jacuzzi de dag doornemen, zonder dat je gedachten afdwalen. Je aandacht volledig kunnen richten op je partner terwijl jullie samen genieten van de sterrenhemel in jullie hottub. Klinkt aantrekkelijk? Dat is het ook. En met mindfulness wordt genieten van deze momenten nog makkelijker.

Mindfulness als lifestyle

De term mindfulness is tegenwoordig overal en erg trendy. Het is eigenlijk gewoon al je handelingen bewust doen. Niet op de automatische piloot, maar echt aanwezig zijn in het moment. Het doel is om rust te vinden in een druk hoofd. Het helpt om je gedachten te focussen op wat je aan het doen bent, waardoor je gebeurtenissen intenser beleeft en dus nog meer kunt genieten van een bezoek aan een spa. En wie wil dat nou niet? Maak er een lifestyle van.

Mindfulness in je jacuzzi

De tijd die je in je jacuzzi doorbrengt is het perfecte moment om mindfulness oefeningen te doen. Het vult elkaar aan, want door het warme water en de hydromassage jets ontspan je al in de spa. De mindfulness oefeningen zullen je nog bewuster maken van deze ontspanning en de beleving intenser maken. Op deze manier wordt het makkelijker om in het dagelijks leven je aandacht te richten op de dingen en mensen die op dat moment belangrijk zijn.

Meer weten over mindfulness en hoe je dit toepast in je dagelijks leven? Vraag het ons!

Redactie Sauna & Stoom

© 2024 Sauna & Stoom

© 2024 Sauna & Stoom

Back To Top