Skip to content
reviews Balloo 26C • 9458 TB Balloo •
Vorige
Volgende
Aanschaf van een spa of jacuzzi

Een jacuzzi in de tuin klinkt fantastisch, toch? Ben je van plan om je eigen spa aan te schaffen? Dan is het verstandig om van tevoren goed na te denken over jouw eisen voor een eigen jacuzzi. Deze serie blogs biedt een stappenplan dat je kunt volgen om tot de aanschaf van een spa te komen. Laten we beginnen met de vraag waar een jacuzzi volgens jou aan moet voldoen.

Binnen of buiten

Wil je jouw spa binnen of buiten plaatsen? Dat is de eerste vraag. De meeste mensen kopen een spa voor buiten. Er zijn dan een aantal dingen waar je op moet letten: staat de spa onder een afdak, bijvoorbeeld? Is de spa diep genoeg om er tot en met je schouders in te zitten? En hoe zit het met de isolatie? Vooral in de winter is dat belangrijk, want juist als het buiten ijskoud is, is het heerlijk om met je partner of gezin in het warme water te zitten.

Afmeting Jacuzzi

Met hoeveel personen wil je gebruik maken van de spa? Is de jacuzzi voor eigen gebruik of nodig je ook regelmatig vrienden uit? Het antwoord op deze vraag is belangrijk voor de afmeting van jouw jacuzzi. Bovendien kan een spa zit- en ligplaatsen hebben. Ook dit is een punt om over na te denken. Een ligplaats neemt meer ruimte in beslag, dus dit is ook weer afhankelijk van het aantal mensen dat uiteindelijk de spa gaat gebruiken.

Onderhoud spa

Het meest ideale is natuurlijk als jouw bubbelbad goed en makkelijk te onderhouden is. Bij sommige merken is het belangrijk om chloor toe te voegen. Lees ook over de andere onderhoudsopties en ga uit van jouw eigen wensen.

Zo, het begin is er! Voor alle punten geldt: laat je goed informeren. Dit kan bij ons in de showroom in Balloo. De koffie staat altijd bij ons niet klaar; we zetten ‘m vers voor je.

Redactie Sauna & Stoom

© 2024 Sauna & Stoom

© 2024 Sauna & Stoom

Back To Top