Skip to content
reviews Balloo 26C • 9458 TB Balloo •
Vorige
Volgende
Duurzaamheid van je spa of jacuzzi

Bij de aanschaf van een jacuzzi komt veel kijken. Deze keer gaan we dieper in op de duurzaamheid en het energieverbruik van een Sundance® spa. Ik begrijp dat dit belangrijk voor je is. Uiteindelijk willen we allemaal genieten én goed zijn voor de natuur.

Sundance® energiezuinig

Sundance® staat bekend om zijn energiezuinigheid. Dit komt door de verschillende lagen isolatieschuim in het bad, die ervoor zorgen dat er geen warmte verloren gaat. Om de jacuzzi heen zit dan nog eens een isolerende cover. Vooral in de winter is deze isolatie belangrijk vanwege de lage buitentemperaturen. Want ook dan, eigenlijk juist dan, is het heerlijk om in een stomend bubbelbad te zitten. Daarnaast verbruikt een lamp van 40W meer energie dan de circulatiepomp van de Sundance, om maar even een beeld te geven. Bovendien produceert een Sundance® zijn eigen energie, waardoor je minder gebruik maakt van het lokale energienet.

Gebruikskosten jacuzzi

Benieuwd naar je gebruikskosten? Die zijn afhankelijk van het model, de buitentemperatuur, de plaatselijke energieprijs en natuurlijk hoe vaak je de jacuzzi gebruikt. Om het precies te weten, kun je het beste een persoonlijke berekening laten maken.

Milieuvriendelijke spa

Duurzaamheid heeft natuurlijk ook te maken met de milieuvriendelijkheid van een spa, niet alleen qua energie, maar ook qua productie en materiaal. Wil je hier meer over weten? Dan ben je van harte welkom in onze showroom in Balloo, waar we onder het genot van een kopje koffie advies op maat geven. Je kunt ook je ook inschrijven voor de nieuwsbrief zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste nieuwtjes.

Peter Groot
Mede-eigenaar Sauna en Stoom

© 2024 Sauna & Stoom

© 2024 Sauna & Stoom

Back To Top