Skip to content
reviews Balloo 26C • 9458 TB Balloo •
Vorige
Volgende
De dagen lengen

Klaar voor de zomer met onze spa-tips!

Als de dagen langer worden en het eindelijk wat warmer wordt, is het tijd om jouw spa klaar te maken voor de zomer. Voordat je het weet zijn de schoolvakanties daar en willen allemaal in de jacuzzi springen. Als je jouw spa een upgrade wilt geven voor de zomer, kun je eens kijken naar de accessoires die daarbij kunnen helpen.

Praktische accessoires

Heerlijk, de warmte van de zon, maar het kan ook te warm worden. Een SunStrong® spa-parasol is gemaakt van marine-gekeurd materiaal en de kleuren passen perfect bij de kleur van de spa. Spa-steps zijn handig om gemakkelijk in en uit de spa te komen; ook deze passen mooi bij de kleur van jouw spa.

Ook frist jouw spa enorm op met nieuwe kussentjes. En als je die nog niet hebt; een coverlift. De cover verwijderen kan zwaar zijn, vooral als je dat alleen moet doen. Met de coverlift is dit een eitje!

Temperatuur

Het is prettig om gedurende de echt warme maanden de temperatuur van jouw spa wat lager in te stellen. Zo kan jouw spa een verfrissende oase vormen. Je kunt de temperatuur op het laagst zetten, of de heater gewoon uitschakelen. Let er wel op dat jouw wateronderhoud belangrijk blijft, ook bij lagere temperaturen.

Als je eenmaal geniet van bovengenoemd comfort, kun je je jouw spa niet meer voorstellen zonder.

© 2024 Sauna & Stoom

© 2024 Sauna & Stoom

Back To Top