Skip to content
reviews Balloo 26C • 9458 TB Balloo •
Vorige
Volgende
Licht in je jacuzzi of spa

Alles wat je moet weten over verlichting in je spa

Hottub, spa of jacuzzi-verlichting is om verschillende redenen een goed idee: Veiligheid, stijl en het creëren van de perfecte setting voor het ontspannen en ‘socializen’. Sundance® Spas biedt een ruime keuze aan verlichting, afhankelijk van het model.

Veiligheid

Het voordeel van een goed verlichte spa is duidelijk: Jij en eventueel je gasten kunnen makkelijker de spa betreden, en u kunt elkaar zien als u de spa ’s avonds gebruikt. Sundance® Spas heeft zelfs modellen met verlichte handgrepen voor de veilgheid. Licht boven de jacuzzi of vanaf de zijkant biedt extra veiligheid en creëert een verwelkomende sfeer.

Ambiance

De verlichting van jouw spa bepaalt de sfeer en kan worden aangepast; bijvoorbeeld zacht en vriendelijk, of  actief voor spel en ontspanning. Je kunt chromatherapie toepassen (de manier waarop kleur de stemming beïnvloedt) om de juiste sfeer te creëren voor een samenkomst of om jezelf een oppepper te geven wanneer je moe bent. Ontdek hoe je door middel van verlichting in en om jouw spa of jacuzzi de stress kunt reduceren.

Kies je perfecte verlichting

Al onze modellen hebben standaardverlichting, maar onze 980™ serie is voorzien van de ultieme premium verlichting. De Claremont™ en Kingston™ modellen zijn allebei zowel mooi als functioneel, met elegante exterieure verlichting die het fraaie design benadrukt. Voor gebruiksgemak is het controlepaneel verlicht, is er een koeling, (de SunCooler™ met LED verlichting) en binnenverlichting die de therapiezetels accentueert.

Onze favoriete modellen, zoals de Optima® en de Cameo® in de 880™ Serie hebben multicolor LEDverlichting en optioneel exterieurverlichting. Verlichte handgrepen en een indicatielichtje vergroten het gebruiksgemak. Ook vind je op veel van onze modellen verlichte watercascades – de combinatie van kabbelend water, sfeervol licht en muziek naar keuze biedt de ultieme ontspanning.

Je zult ontdekken dat Sundance® Spas werkelijk aan alles heeft gedacht. We bieden standaardverlichting, optionele upgrades en kwaliteits-accessoires. Kom langs en ontdek jouw nieuwe spa/jacuzzi.

© 2024 Sauna & Stoom

© 2024 Sauna & Stoom

Back To Top