Skip to content
reviews Balloo 26C • 9458 TB Balloo •
Vorige
Volgende
Spa accessoires

Spa Accessoires waarmee je nog meer ontspanning beleeft

Jouw spa-moment hoort tot de prettigste momenten van de dag, zeker als je voorzien bent van de juiste accessoires die het comfort verhogen. Als je de trotse bezitter bent van een Sundance® spa kun je kiezen uit een breed aanbod van accessoires van Sundance-kwaliteit. Hieronder enkele producten.

1. Kussens/Pillows

Net als in je bed zijn de kussens in de jacuzzi van groot belang. Sundance® Spas pillows zijn perfect gepositioneerd voor de ultieme ontspanning en sluiten aan op die vorm van massage op die bepaalde plek in uw spa. De kussens worden standaard geleverd bij de spa, maar het kan zijn dat je na verloop van tijd je kussens weer eens wilt verfrissen.

2. Hot Tub Parasols

Een parasol boven je jacuzzi beschermt je tegen schadelijke uv-straling, en daarbij vinden veel mensen het prettiger om in de schaduw te ontspannen.

3. Spa covers en coverlifts

Hot tub covers maken het onderhoud makkelijk: De cover beschermt je waardevolle jacuzzi en houdt het vuil eruit, en, niet minder belangrijk; houdt de warmte in je jacuzzi, dus minder energiekosten en beter voor het milieu. De coverlift maakt het openen en afdekken van je spa makkelijk, zodat je zorgeloos kunt ontspannen.

4. SunScents™ aromatherapie

Sundance® Spas Silent Air® injector jets geven u niet alleen een kalmerende massage; onze 980™ en 880™ serie is ook toegerust voor aromatherapie. Plaats een SunScents Aromatherapie-patroon in het compartment en zet de Silent Air® jets aan en geniet van de geur van bijvoorbeeld lavendel, summer rain of jasmijn, zonder de kwaliteit van het water aan te tasten.

5. Leuke spa accessoires

Functionele toevoegingen zijn belangrijk, maar er is meer te kiezen; zoals accessoires die voor veel pret zorgen in jouw spa!

  • De spa caddy is een soort bijzettafel waarop je je drankjes, snacks en dergelijke onder handbereik hebt.
  • Waterproof speelkaarten, leuk voor de afwisseling.
  • Een handdoekwarmer is een goede aanvulling op je spa, speciaal voor als het kouder wordt.

Van functioneel tot leuk, de accessoires geven jouw spa de finishing touch zodat jij en je familie en/of gasten onbekommerd kunnen genieten. Wij kunnen je alle informatie geven betreffende de accessoires en eventuele spa-upgrades.

© 2024 Sauna & Stoom

© 2024 Sauna & Stoom

Back To Top