Skip to content
reviews Balloo 26C • 9458 TB Balloo •
Vorige
Volgende
Sauna per boot

Waarschijnlijk weet je wel dat de Finnen dol zijn op de sauna, maar wist je ook dat er in Finland een prachtige archipel is, bestaande uit meer dan 179.584 eilandjes? Een combinatie van beide, dat is wat de ontwerpers van de saunaboot hebben bedacht.

De sauna wordt verhuurd aan groepen die openstaan voor deze ervaring, bedrijven die eens op een andere manier aan teambuilding willen doen en verder elke groep die het bijzonder vindt om te genieten van het prachtige uitzicht, terwijl ze ontspannen in de sauna. Er worden verschillende tours met gids ondernomen, zoals de “Helsinki by the Sea Tour”, die langs belangrijke punten aan de kustlijn van Helsinki vaart; het Suomenlinna Zeefort, Helsinki Zoo eiland, Seurasaari Openluchtmuseum, het Sibelius Monument, de Uspenski Orthodoxe kathedraal en de Pihlajasaari- en Iso Vasikkasaari eilanden. Maar er zijn ook tours met andere thema’s, zoals vistours, natuurfotografietours, culinaire- en wijnproeftours.

De prijs voor een saunaboottour begint bij €195 per uur. Dit is inclusief schipper, hout voor de sauna, brandstof, verzekering en gebruik van barbecue. Handdoeken kunnen worden gehuurd voor een klein bedrag, voedsel kan worden geserveerd. Zie je jezelf al zitten met een worst van de barbecue en een ijskoud Fins biertje, genietend van de sauna en het uitzicht op de spectaculaire archipel?

Reserveringen: e-mail: info@saunashio.com telefoon: +358 44 5955 811

Voor meer informatie: website: http://www.saunaship.com

 

© 2024 Sauna & Stoom

© 2024 Sauna & Stoom

Back To Top